Hævn

Hævn

By Stine Bolther

 • Release Date : 2009-03-26
 • Genre : Crime & Thrillers
 • FIle Size : 1.06 MB
Score: 4.0
4.0
From 48 Ratings
Download Now
The file download will begin after you complete the registration. Downloader's Terms of Service | DMCA

Description

Hævn Justitsminister Niels Henrik Hoff og hans hustru bliver fundet myrdet i deres hjem på Strandvejen i Klampenborg. Det ekstremt blodige dobbeltdrab efterlader befolkningen lamslået, og en storstilet efterforskning går straks i gang. Alt tyder på, at morderen har hadet parret inderligt. 

Medierne følger udviklingen nøje, og den unge kriminalreporter Lise Toft dækker sagen for formiddagsavisen Dagens Nyheder. Hendes mange nærgående reportager og søgen efter sandheden bringer hende rundt i flere af landets mere brogede og lyssky miljøer. 

Lidt efter lidt kommer Lise længere ned under mysteriets overflade, bliver mere og mere involveret (til tider på bekostning af sit privatliv) og en dag er hun pludselig meget tæt på morderen. Alt for tæt…

Stine Bolther (f. 1976) er tv-reporter og vært på Ekstra Bladet, hvor specialet er kriminalstof. Også kendt som tv-vært på Kanal 5’s kriminalmagasiner, bl.a. KRIMI 5 og nyhedsreporter på TV2 Lorry. Hun har skrevet bøgerne Hævn (2009) og Det perfekte mord (2010). Desuden bestsellerne Drabschefen (2006) og Drabschefen – Nye sager (2011), som hun har skrevet i samarbejde med tidligere drabschef for Københavns Politi Ove Dahl. I 2016 udgav hun Drabscheferne i samarbejde med Ove Dahl og Kurt Kragh.

Reviews

 • Super!!

  5
  By Mors_Elliot
  Super god krimi. Flot skrevet og kunne ikke stoppe med at læse den!! Meget spændende!!
 • Rigtig god krimi med et godt plot

  5
  By Pernille Hochheim
  Rigtig god krimi med et godt plot
 • Fantastisk spændende

  5
  By Suande
  Det er lang tid siden, at jeg har læst så god og spændende krimi. Den var spændende fra først til sidst. Meget velskrevet . Jeg kan varmt anbefale at læse den !
 • God underholdning!

  5
  By Bowie4everever
  Slugte bogen på ingen tid. Spændende og gribende

keyboard_arrow_up